Seagold Consulting

Utbildning i coachande ledarskap

Coachande ledarskap är ett utvecklande ledarskap som skapar resultat, både för dig och för dina medarbetare.
rik.

Utbildningen coachande ledarskap är för dig som är chef, företagare och projektledare som vill utveckla för bättre resultat och en bra lärande företagskultur

Att få andra att växa och nå sina mål och prestationer är en av ledarens viktigaste uppgifter. Med ett coachande ledarskap ger du både dig själv och dina medarbetare bra förutsättningar för att skapa utveckling, goda resultat och viktiga förändringsprosser.  I utbildningen Coachande ledarskap får du verktyg och träning för att utveckla dina medarbetare så att de att når sina mål och växer i sina roller. Det coachande ledarskapet är det effektiva verktyget för ett modernt och funktionellt ledarskap som för dig själv, dina medarbetare och verksamhet framåt till resultat.

Även om du tycker att du inte har tid kommer du att upptäcka att när du prioriterar och avsätter några dagar till att lära dig det coachande ledarskapet sparar du tid. Med ett coachande ledarskap blir medarbetare mer självständiga, engagerade och självgående och istället för att  ofta svara på frågor och göra "brandkårsutryckningar" får du mer tid till strategiarbete eller andra viktiga arbetsområden.
Stress och dåligt samvete för att inte ha kunnat prioritera rätt saker försvinner och både du och medarbetare får mer gjort på ett bra sätt.  Allt fler saker blir gjorda med önskat resultat helt enkelt. 

Start den 22/10

Höstens utbildning i Coachande ledarskap startar den 22/10 på fina
Ekebacken Hotell och Konferens i Markaryd www.ekebacken.net
Utbildningen är utformad så att du redan efter första utbildningstillfället har med dig teori och praktik som du kan använda i din verksamhet eller arbete. På så sätt skräddarsys utbildningen så att du direkt får nytta av den och kan använda de kunskaperna i din eget verksamhet.
Vi kommer att ge utrymme för träning, dialog och erfarenhetsutbyte,
antal platser är därför begränsat till 10 deltagare.

Ladda hem pdf och läs mer

Du kan anmäla ditt intresse via formuläret nedan men det går också bra att maila till info@consulting.se eller ringa Marion direkt på tel 0708-263026. 
Du givetvis även välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller har några frågor.