Seagold Consulting

Grundutbildning i professionell coaching

Är du ledare, företagare, säljare, projektledare, verksam i styrelse eller rådgivare?
Då har du direkt nytta av den här utbildningen.

När du integrerar professionell coaching metodik i ditt arbete skapar du positiv förändring och resultat snabbare och enklare.

Grundutbildningen i professionell coaching är för dig som arbetar som ledare, säljare, rådgivning eller i styrelser och vill utveckla ditt arbete och verksamhet på ett effektivt sätt.
Den passar också dig som är företagare och som vill få växt i företaget och i företagandet.

Start den 3/3

Vårens utbildning i Professionell coaching metodik startar den 3/3
på Hotell Fregatten i centrala Varberg.
Utbildningen är utformad så att du redan efter första utbildningstillfället har med dig teori och praktik som du kan använda i din verksamhet eller arbete. På så sätt skräddarsys utbildningen så att du direkt får nytta av den och kan använda de kunskaperna i din eget verksamhet.
Vi kommer att ge utrymme för träning, dialog och erfarenhetsutbyte,
antal platser är därför begränsat till 12 deltagare.

Utbildningen ger teoretisk kompetens och praktisk färdighet i coaching och innehåller samma grundkompetenser som International Coach Federation (ICF) har som definition för professionell coaching. Du använder dina nya kunskaper mellan utbildningsdagarna i din egen verksamhet och får direkt nytta av utbildningen.
Obs! Begränsat antal platser.

Ladda hem pdf och läs mer

Du kommer att kunna använda kunskaperna inom en mängd olika områden.
Här ser du några exempel:

  • Öka verkningsgraden i ditt arbete och spara tid.
  • Skapa engagemang, motivation och effektivitet för snabbare och bättre resultat.
  • Hjälpa  dina medarbetare i deras utveckling för ökad motivation, kompetens och ansvar.
  • Snabbt ta reda på vilka behov som finns i försäjning, rådgivning och handledning för att kunna hjälpa till på ett snabbare och mer effektivt sätt.
  • Utveckla en mer självgående och självlärande inlärning och företagskultur.
  •  Få ut mer av samarbete med andra.

Så här säger några av utbildningens tidigare deltagare:

"Genom kursen hos Seagold Co-Active Coaching fick jag lära mig coaching färdigheter som hjälpte mig både i mitt vardagliga arbete samt privat. Jag lärde mig att lyssna på vad som sades på ett helt annat sätt än innan. Kombinationen av detta har lett till mycket mer intressanta konversationer än vad det hade gjort utan Marions hjälp."

"Coachutbildningen har gett mig olika redskap för samtal som jag har haft stor nytta och glädje av, både privat och i mitt arbete som chef och som personlig tränare. Jag har också haft stor personlig nytta av utbildningen vid olika vägval i livet."

"Mycket bra utbildning som kommer sporra och hjälpa mig till att nå större framgång både privat och på jobbet."

"Utbildningen har gett mig bra verktyg som hjälper mig att tryggt hantera problem på jobbet och hjälpa mina medarbetare på ett effektivare sätt!"

"Utbildningen har gett mig mycket kunskap i hur man kan använda coaching i ledarskap. Jag har också lärt känna mig själv lite mer och kommer ta fram pärmen ibland för att behålla kunskapen långsiktigt. Även om man inte trodde det från början sitter kunskapen nu lite i ryggmärgen.
Utan att tänka på det har man coachat! "

"Utbildningen har gett mig verktyg som har gjort mig till en bättre ledare och bättre på att förstå, lyssna och lära ut. Jag ser nu också annorlunda på saker, har blivit gladare och har en mer positiv inställning till saker och till livet!
Tack Marion, du är positiv, en glädjespridare, superduktig och kunnig!"

"Utbildningen har gett mig en grund som jag tidigare saknade även om jag har många års erfarenhet som chef. Jag har nu kunskap som jag kan använda för att utveckla mina anställda på ett positivit sätt och har redan sett resultat i form av ökad produktion, snabbare bra beslut, mindre tjat och uppgifter som blir gjorda på ett effektivt och bra sätt.
Jag har dessutom fått en rejäl dos egen utveckling, tack Marion!"

"Jag har nu tydliga verktyg till min teortiska bakgrund. Utbildningen hjälpte mig också att komma vidare i min egen personliga utveckling, har bla. lättare att komma tll avslut med arbetsuppgifter och vet vad jag behöver göra när jag "fastnar"."

"Jag har fått kunskap som har förbättrat mina medarbetarsamtal avsevärt och egen utveckling. Har insett och lärt mig saker om mig själv som jag tidigare inte insåg fanns! Tack!"

Anmälan är endast en intresseanmälan och därför inte bindande. Du kan anmäla ditt intresse via formuläret nedan men det går också bra att maila till info@consulting.se eller ringa Marion direkt på tel 0708-263026.
Du givetvis även välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller har några frågor.